tiistai 6. kesäkuuta 2017

6.6. kanootilla ja melkein suohon uponnut iPhone


Untitled

Anteeksi pitkää päivitystaukoa. Mun läppäri on ollut tosi ärsyttävä eikä ole suostunut yhdistämään nettiin useista yrityksistä huolimatta. Nöäköjään nyt toimii, mutta katotaan kuinka pitkään!'¨

Tää päivä oli sisällöltään tavanomainen, uudelleenruukutusta ja sen sellasta. Iltapäivästä töiden jälkeen päätettiin mennä kanooteilla tsekkaamaan tien toisella puolella olevaa vesistöä. Vihjailin Richille jo viime viikolla että olis kiva päästä melomaan mutta sää ei antanut periksi.

Untitled
Drosea intermediaa kasvamassa turvelautalla

Untitled

Untitled

Untitled

Mitö tulee ton otsikon jälkimmäiseen osaan, noh. Rich ehdotti että käytäs tarpomassa metsässä etsimässä Philin aikoja sitten istuttamia tötterölehtiä.Noh, me tarvottiin ja löydettiin kypsiä mustikoitakin. Ja myöhemmin tötterölehtiä. Otin ekoista kuvan ja jatsettiin syvemmälle suosta rämettä. Yhdessä kohtaa tunnustelin mun taskuja ja huomasin että KÄNNYKKÄ EI OLLUT TASKUSSA!
Ei hyvänen aika mähän sloin kuvittelemaan kaikkia kauhuskenaarioita, että miten se puhelin (+ ajokortti) lilluu vedessä ja jospa vielä uponneena! Eikä ! Ei mulle voi sattua näin! Jatketaan takasin ja jopa richin löytämä pieni kärmekään ei saa multa huomiota. Sitten! Menen siihen kohtaa mistä otin ensimmäiset tötterölehtien kuvat ja siinäåhän se pinkkikuorinen puhelin pötköttää rahkasammaleen päällä!

Että sellastä äksöniä tänään.. :-D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti