keskiviikko 5. huhtikuuta 2017

day 14 - erilainen Ag Day


 Aikainen herätys klo 6. Meijän oli tarkoitus osallistus Ag Day:hin´, jossa noin puolet ajasta menisi lapsille opettamiseen siitä mitä lihansyöjäkasvit on, ja puolet olisi myymistä. Lapset tuli koulubusseilla ysin jälkeen ja oli n.20 henk. ryhmissä. Paikan päällä oli myös 7 muuta aiheeseen liittyvää firmaa esittelemässä asioita (esim luonnosuojelu, maatilatuotteen ym agricultural asiat).


 Ryhmiä oli tarkoitus olla 10 ja neljän ryhmän jälkeen me oltu saatu mitään myytyä. Jotkut lapset oli valmiita ostamaan, mutta heitä ohjaava opettaja oli sitten sanonnu, ettei mitään saa ostaa. Ja meille oltiin kerrottu että saatais myydä! Ihan ihmejuttu koska ei me nyt ilmaiseksi lähdetä käyttämään yhtyä työpäivää muualle. Tapahtuman järjestäjä oli kyllä kertonnu koululle että lapset sais ostaa, mutta oli kuulemma koulun oma sääntely ettei lapset saa ostaa mitää., No voe, tää meni sitten esittämiseks. Yksi esitys enää ja lounaalle! Laatikossa oli sipsipussi (amerikkalaiseeeet miksii), halkaistu leipä, pastasalaatti, kanasalaatti ja suuri yllätysällötys oli tollanen hyytelöhedelmäsalaatti joka oli SININEN/VIOLETTI. Yöäk! rich söi omansa sa sanoi sen olevan syömäkelpoista, mutta mulla ei menny kuin 1½ lusikallista koska se maistui ihan säilöntäaineilta.
Rich hoiti suurimman osan puhumisesta, koska noh, lapset kysyy asioita sieltä sun täältä ja muuta ovat impulsiivisia joten mä olin vaan taustalla esittelemäs kasveja ja vastaamassa takaa heitettyihin kysymyksiin :'D Siinä sit vedettiin pari esitystä  ennen kuin kello oli puol kaks ja lähdettiin matkaan. Mitään ei myyty, you know why.. Matkalla käytiin Philin kaverin tontilla kattelemassa kasveja.


Meijän piti huomennakin mennä tuonne Ag Dayhin, mutta ,huomiselle luvatun ukkos-ja tornaadovaaran takia ei sitten mennä .Jännää. Ei tänne kai ny mitkään tornaadot ehi pyörimään, mutta ukkosta on luvattu koko päiväks.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti