perjantai 7. huhtikuuta 2017

day 16 - taidenäyttely ja kädenpituinen pitsapalaVoitte vähän ihmetellä miksi ekassa kuvassa on iso koppakuoriainen eikä kuva taidenäyttelystä.  Noh, Tämä eräs eläkeikäinen mies oli taaas tänään auttelemassa meitä ja siirreltiin mm. männyt maasta pöydille ja kerättiin mettästä rahkasammalta ja pussitettiin sitten sitä.

Iltapäivästä siirreltiin puita pinoon ja sieltä löyty isoja muurahaisia. Siis se kuningatar oli joku puolen pikkurillin kokoinen. Myöhemmin Rich löysi rottakäärmeen luikertelemasta muovien välistä, sitten löydettiin koppakuoriainen ja lopuks skinkki! Tai no Graham löysi sen kun pistettiin puita uuniin kylmän tulevän yön takia (jopa pakkasta!).

Lähdettiin vähän ennen kuutta Fredericksburgiin taidenäyttelyyn ja Rich tuli myöhemmin mun ja Grahamin seuraan. Se taulukokonaisuus jota oltiin vikko sitten oltu työstämässä, oli sit nyt siellä näyttelyn seinällä. Oli ruokatarjoitua pikkasen ja livemusiikkia.


Sit näyttelyn jälkeen mentiin poikien kanssa paikalliseen pitsapaikkaan joka oli aika tupaten täynnä!Sieltä sai törkeen isoja pitsapaloja $5 (siis ton puolikkaan jäsivarren kokosia(kyynerpäästä sormiin). Musta on mahdottoman hienoa miten meijän kolmen kemiat käy yhteen. Rich ja Graham on siis vanhoja kavereita ja ne oli kummatkin täällä harjoittelijoina vuonna 2011. Ne keskustelee välillä silleensä ennen mä tajua mutta yritän pysyä mukana. Välillä on hauskaa kunmä satun ääntämään jotain oudosti ja pojat kuulee vääriin ja sit se keskustelu ajautuukin ihan joksikin muuksi. Ja miten suomijuttuja pulpahtelee välillä pintaan, ja ollaan kuitenkin kaikki kohteliaita toisillemme ja noh niin. :)  Ei mulla Suomessa oo mitään tällästäGraham lähti kotiinsa ja Rich ja minä lähdettiin vielä ostoksille. Paikallinen Foodlion jossa me ollaan aina käyty ruokaostoksilla on kuulema myytiin toiselle firmalle (Wise?), ja kauppa muuttuu joksikin kalliimmaksi kuin mitä se on aikaisemmin ollut Jooooten me käydään sitten tätä nykyään aika varmasti Walmartissa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti