lauantai 22. huhtikuuta 2017

day 31 - earth day festival


 Tänään maapallon päivänä me osallistuttiin richin kanssa Earth Day-festivaaleille Fredericksburgin Old Mill Parkissa. Sääennuste ei lupaillut niin hyvää ilmaa kuin vuosi sitten. Puoli kymmeneltä aamulla lähettiin ja tultiin noin neljän kieppeillä' takaisin - vähän aikaisemmin kuin suunniteltiin. Noin klo 12 alkoi sade ja siinä sitten koko loppu päivä meni sataessa. Meijän teltta oli ihan jees hyvässä kohdassa, keskellä aluetta. Ihmisiä kävi mukavasti ottaen huomioon sateen ja vähän ikävän säätyypin. Meijän vapaaehtoistyöntekijä Keith oli myös paikalla, tosin toisella teltalla töissä ja toi välillä meille ruokaa ja lopuks kaatosateessa haettiin hänen ilmaislipuilla pitsaa :D
 Keithin teltalla esiteltiin luonnonvaraisin matelijoita kuten käärmeitä, sammakoita yms, Kuvassa on "box turtle". Mä päin käsissäni pientä rottakäärmettä ja 18-vuotiasta viljakäärmettä!

Päivä ei ollu vielä asemalla pulkassa koska oltiin sovittu Konradin kaa tapaaminen ja hän tuli kaverinsa kanssa tsekkaamaan paikkoja ja hieromaan kasvikauppoja. Lopuks käytiin porukalla (minä + 3 miestä) italialaises ravintolassa syömässä :))

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti